Prima pagină > Copii, Cultural, Eveniment, Sanatate, Social, Teatru, Umanitar, Utile > Acul cumetrei Gurton: spectacol caritabil intru ajutorarea unei tinere bolnave de leucemie

Acul cumetrei Gurton: spectacol caritabil intru ajutorarea unei tinere bolnave de leucemie

Sa o ajutăm pe Roxana! Sub acest dicton membrii trupei de teatru Magne de la Palatul Copiilor din Oradea împreună cu elevii clasei a XII-a F, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” organizează Joi, 15 Noiembrie 2011, spectacolul caritabil „Acul cumetrei Gurton”. Piesa se va juca la Sala Arcadia începând cu orele 17:00.

 

 

 

 

Trupa de teatru Magne de la Palatul Copiilor din Oradea organizează Joi, 15 Decembrie 2011, începând cu orele 17:00 spectacolul caritabil Acul cumetrei Gurton pe scena Teatrului Arcadia.

Înaintea piesei de teatru însă, elevii clasei a XII-a F, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Oradea, vă așteaptă începând cu orele 16:30, la un mini târg de Crăciun organizat în holul teatrului.

Atât târgul de Crăciun cât și piesa de teatru, se desfășoară în scop caritabil. Ambele evenimente doresc ajutorarea Roxanei, o tânără orădeancă care la doar optsprezece ani a fost diagnosticată cu leucemie. Soarta a adus-o în situația în care are nevoie constantă de un tratament costisitor care poate fi făcut doar în Israel.

Mai mult, fiecare spectator va primi alături de invitația la teatru și un plic în care, după măsura posibilităților, poate lăsa un sprijin material Roxanei.

 

Ne dorim ca luna aceasta să ningă cu minuni! Cea mai mare dorinţă a noastră este de a o avea pe Roxana din nou alături de noi!

transmit tinerii organizatori orădenilor.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: