Prima pagină > Distractie, Eveniment, Muzica, Utile > BZN: 10 zile pana la marele concert de la Sibiu

BZN: 10 zile pana la marele concert de la Sibiu

Doar 10 zile au mai rămas până la concertul BZN. Sala Transilvania din Sibiu se pregătește de momentul festiv și se îmbracă în haine noi. 20.000 de metri liniari de pânză vor acoperi tavanul de sticlă şi fier pentru crea o atmosferă caldă şi primitoare.

 

 

Pe 21 Decembrie 2011 începând cu orele 20:00 trupa BZN, reprezentată de Anny Schilder şi Jan Keizer, va concerta în Sala Transilvania din Sibiu.

Cu toate că în 2006 au anunțat că se retrag din activitatea muzicală, soliștii BZN revin pe scenă dar într-o nouă formulă. Îi veți regăsi la Sibiu, pe Anny Schilder şi Jan Keizer, cântând live timp de două ore, alături de cinci instrumentiști la tobe, pian clasic, clape electronice, chitară bas, chitară solo și trei backing vocals.

Pentru a marca momentul și pentru a crea o atmosferă de neuitat, tavanul de sticlă și fier al Sălii Transilvania va fi acoperit cu 20.000 de metri liniari de pânză.

50.000 de waţi de lumini vor inunda sala şi îi vor face pe spectatori să uite că acolo se joacă de obicei baschet, iar cei 30.000 de wati de sunet vor fi perfect adaptaţi la caracteristicile spaţiului şi la vocile legendarilor Anny Schilder şi Jan Keizer.

Încă mai puteți găsi bilete la Agenţia Teatrală din Sibiu, Sala Transilvania, Librăria Humanitas, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo şi în oficiile Poştei Române. Bilete pot fi achiziționate și online la www.bilete.ro, www.eventim.ro sau www. concertbzn.ro

Cu toate acestea mare atenție, deoarece spre vânzare au mai rămas bilete la prețul de 100, 200 şi 300 RON.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: