Prima pagină > Concurs, Copii, Cultural, Distractie, Eveniment, Muzica, Social, Utile > Gala Vivere – New Generation si-a desemnat castigatorii

Gala Vivere – New Generation si-a desemnat castigatorii

Vineri, 9 Decembrie 2011, Hotelul Continental Forum Oradea a găzduit cea de-a cincea gală consecutivă a Grupului Vivere. Evenimentul a fost marcat de acordarea de premii atât copiilor din grupul Vivere cât și diplome de onoare invitaților.

 

 

Vivere – New Generation a fost celebrată aseară, 9 Decembrie 2011, cu mare fast la Hotelul Continental Forum Oradea începând cu orele 19:00, de către membrii Grupului Vivere și invitații acestora.

A fost o seara specială, în care muzica a fost la ea acasă, dar cel mai important a fost show-ul pe care tinerii muzicieni l-au pregătit: patru ore antrenante, cu muzică live, bună dispoziție și binențeles diplome de recunoaștere a activității muzicale.

Prima categorie de premii a fost tocmai New Generation – diplome acordate celor mai noi membri ai grupului: Alexia Brudașcă – 4 ani, Maria Zamfir – 4 ani, Miruna Rus – 4 ani, Andrada Santo – 5 ani și Maria Bogotan – 6 ani.

Categoria Crystal Voice l-a avut ca și câștigător pe Sergiu Mărcuș, care deși la început de drum, a interpretat cu succes piesa celor de la 3SE – Iubire.

Diploma Sylver Voice a fost atribuită unor voci care sunt în Grupul Vivere de o scurtă perioadă de timp, dar care au avut o evoluție surprinzător de rapidă. Vorbim de Tania Pantea, Alisa Ienei și Jennifer Chiș.

Premiul Golden Voice a fost atribuit Carlei Marin, Roxanei Mureșan, Oanei Fara, Denisei Ifrim, Ioanei Ardelean, Amaliei Popa și lui Horia Oniță. La această categorie au fost recunoscute vocile de aur care au fost premiate cu locuri fruntașe la numeroase festivaluri naționale și internaționale de muzică.

Ultima categorie, dar nu cea din urmă Star Vivere a fost câștigată de Patricia Ciubotaru – care doar anul acesta a câștigat 10  premii la festivaluri naționale și internaționale, dar și de Ovidiu Lazăr, care este veteranul și totodată emblema Grupului Vivere.

O seară spectacol, în care nu doar tinerii Vivere au încântat auditoriul, ci părinții acestora. A urcat pe scenă profesoara Alexandra Zamfir, Anca Popa, cântăreața de muzică populară Camelia Santo, Horia Oniță, Simona & Cristi Lazăr și Vasilica Ienei (cunoscută publicului larg sub pseudonimul Alessia).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sărbătoarea nu s-a încheiat aici, deoarece gala s-a bucurat și de invitați speciali, profesorii universitari Florina și Florin Hinsu Mariș care au interpretat Strangers in the Night și My Way semnate Frank Sinatra. Raluca Ocneanu, câștigătoarea Festivalului Mamaia, a ridicat publicul în picioare cântând binecunoscutele piese Limonada, Să vii să mă iei  precum și șlagăre din repertoriul internațional. 1Q-Sapro și compozitorul Mihai Alexandru nu s-au lăsat mai prejos, au provocat publicul la dans, la final recompensându-i cu ritmurile Dă-mi o bere, piesă ce a și încheiat gala premiilor Vivere.

Gazda serii și binențeles coordonatoarea Grupului Vivere, Valeria Dinu Mișcuția, a acordat diplome nu doar tinerilor muzicieni, ci și invitaților, fiind distinși cu diploma de Membru de Onoare în Grupul Vivere Ioan Chivari și Felician Mureșan. La eveniment a mai luat parte și Anca Sas, consilierul primarului Ilie Bolojan, Emeric Ienei, fostul antrenor al naționalei României, Ioan Mocan, directorul Școlii cu Clasele I – VIII Nicolae Bălcescu din Oradea, Florian Hava, directorul Școlii Dacia din Oradea, precum și reprezentanți ai presei locale.

Anunțuri
  1. Byyya
    13 Decembrie, 2011 la 12:32 pm

    Felicitari grupului Vivere si profesoarei!
    Felicitari Patriciei Ciobotaru pentru premiul obtinut. O voce puternica, speciala! Patricia, esti minunata!
    Multa bafta! Felicitari inca odata!

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: