Prima pagină > Copii, Cultural, Distractie, Eveniment, Muzica, Social, Utile > Festival de Traditii si Obiceiuri de Craciun si Anul Nou in Saliste si Poiana de Vascau

Festival de Traditii si Obiceiuri de Craciun si Anul Nou in Saliste si Poiana de Vascau

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor organizează pe 11 Decembrie 2011, în localitățile Săliște și Poiana de Vașcău, un Festival de Tradiții și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou. Invitații speciali ai evenimentului sunt soliști ai Ansamblului Profesionist Crișana.

 

 

Crăciunul este așteptat de către Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor cu numeroase Festivaluri de Tradiții și Obiceiuri de Crăciun și Anul Nou.

De această dată evenimentele se organizează în localitățile bihorene Săliște și Poiana de Vașcău, în data de 11 Decembrie 2011.

În Săliște manifestarea va avea loc de la orele 14:00 la Școala Generală cu clasele I – VIII, iar în Poiana de Vașcău de la orele 16:00 în incinta Căminului Cultural.

Invitați să cânte și să încânte publicul sunt formații de colindători din Topa de Sus, Vașcău și din zonele învecinate, alături de Ansamblul Zestrea Buduresii și invitații speciali ai Festivalului, un grup de soliști ai Ansamblului Profesionist Crișana.

Și pentru că vine Crăciunul, cei mici vor primi daruri din partea organizatorilor, continuându-se astfel acțiunea desfășurată de Sfântul Nicolae în Crâștior.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: