Prima pagină > Copii, Cultural, Distractie, Eveniment, Social, Tineri, Utile > Hotelul Continental gazduieste Gala Vivere – New Generation

Hotelul Continental gazduieste Gala Vivere – New Generation

 Vineri, 9 Decembrie 2011, Asociația „Vivere” din Oradea sărbătorește unsprezece ani de activitate dar și încheierea unui an plin de realizări. Pentru a răsplăti munca tinerilor muzicieni, Asociația organizează la Hotelul Continental Forum din Oradea Gala Vivere – New Generation.

 

 

Unsprezece ani de activitate, unsprezece ani de muncă și unsprezece ani de muzică. Acesta este motivul de sărbătoare a Asociației Vivere din Oradea.

Și cum un asemenea moment nu putea trece neobservat, Asociația organizează și în acest an, deja tradiționala, Gală Vivere. Evenimentul va avea loc Vineri, 9 Decembrie 2011, începând cu orele 19:00 la Hotelul Continental Forum din Oradea.

Reuniunea este importantă atât pentru tinerii grupului Vivere, cât și pentru colaboratorii lor, deoarece în seara zilei de Vineri vor fi acordate premiile: Crystal Voice, Silver Voice, Golden Voice, New Generation și Star Vivere.

Gala se bucură de onoranta participare a compozitorului Mihai Alexandru – care a scris cântece pentru Grupul Vivere, a compozitorului 1Q-Sapro precum și de prezența Ralucăi Ocneanu, câștigătoarea Festivalului Mamaia 1993.

Asociația Vivere s-a înființat în anul 2001 la inițiativa compozitorului Bujor Mișcuția și a profesoarei Valeria Dinu Mișcuția, și este condus astăzi, după trecerea la cele veșnice ale stimatului compozitor, de către Valeria Dinu Mișcuția. Grupul Vivere se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 4 – 16 ani, pasionați și talentați la muzică.

Gala Vivere – New Generation va fi transmisă live de către CrisTv.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: