Prima pagină > Politie, Social, Utile > Pietele oradene au fost luate la verificat de Mos Nicolae

Pietele oradene au fost luate la verificat de Mos Nicolae

Marți, 6 Decembrie 2011, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor împreună cu cei ai Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Bihor au verificat piețele orădene dar și zonele adiacente acestora. Rezultatul acțiunii este confiscarea de legume, fructe și țigarete fără documente justificative.

 

 

Chiar de Moș Nicolae, echipaje mixte ale Ispectoratului de Poliție Județean Bihor au verificat societățile comerciale și persoanele fizice din piețele orădene. Acțiunile organelor legii s-au lăsat cu acordarea de amenzi contravenționale în valoare de 13.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată, privind activităţile comerciale ilicite.

Mai mult au fost confiscate 2.282 kilograme de legume şi fructe în valoare totală de 3.000 lei, deţinute fără documente legale de provenienţă. Nici comercianții de țigarete nu au fost omiși de la verificări, deoarece polițiștii au confiscat 4.800 de ţigarete marcate necorespunzător, în valoare de 1.920 lei.

Acțiunea a avut drept scop prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, prezentă în comercializarea de legume, fructe şi ţigarete fără documente justificative.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: