Prima pagină > Eveniment, Politie, Social, Umanitar, Utile > Masa rotunda „Impreuna Impotriva Violentei” in desfasurare la Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai”

Masa rotunda „Impreuna Impotriva Violentei” in desfasurare la Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai”

Uniunea Femeilor Bihor – Oradea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” din Oradea organizează mâine, 7 Decembrie 2011, masa rotundă Împreuna împotriva violenţei.

În Sala de Consiliu a Bibliotecii Judeţene „Gheorghe Şincai” din Oradea va fi găzduită mâine, 7 Decembrie 2011, începând cu orele 17:00 masa rotundă cu tema Împreună împotriva violenţei.

Ligia Mirişan, directoarea bibliotecii judeţene, va deschide conferinţa, un cuvânt de salut urmând a fi adresat şi de Mioriţa Săteanu, preşedintele Uniunii Femeilor Bihor din Oradea.
În program sunt incluse mai multe teme de dezbatere dintre care Femeia, victimă a violenţei, susţinută de Luminiţa Moga, şef serviciu în cadrul Centrului de Informaţii Comunitare din Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai” Oradea.
Violenţa Socială şi Familială este tema pe care o propune spre dezbatere Alexandrina Chelu, studentă la Facultatea de Drept din Oradea.

Masa rotundă se va încheia cu proiecţiile de filme educative ale profesorilor Dan Ionescu şi Valeria Ionescu de la Asociaţia „Agape”.

Evenimentul este parte a Campaniei de Combatere a Violenţei Împotriva Femeii care şi-a început desfăşurarea pe 25 Noiembrie a.c. şi se va încheia în a zecea zi a lui Decembrie 2011.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: