Prima pagină > Incendii, ISU Crisana, Social, Utile > Pompierii ISU Crisana s-au luptat astazi cu doua incendii. Unul in Oradea iar un altul in Salard.

Pompierii ISU Crisana s-au luptat astazi cu doua incendii. Unul in Oradea iar un altul in Salard.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Crișana” a avut astăzi, 02 Decembrie 2011, o zi activă. Echipajelor de pompieri militari din cadrul unităţii şi subunităţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, le-a fost cerut ajutorul pentru stingerea unor incendii în Oradea și în Sălard. 

 

 

Două incedii au fost semnalate astăzi Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana”, primul o mașină incendiată iar al doilea, gospodăria unui cetățean din localitatea bihoreană Sălard.

Primul incendiu semnalat la ora 04:45, a fost incendierea intenționată a unui autoturism parcat pe strada Tușnadului. Pentru stingerea incediului a fost mobilizat Detaşamentul 2 de Pompieri Oradea, care odată ajuns la fața locului a localizat și stins flăcările.

Evenimentul, a cărui cauză probabilă a constituit-o folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul s-a soldat pagube de cca 5000 lei. Echipajele de pompieri au reuşit să împiedice propagarea incendiului, limitând considerabil valoarea pagubelor. 

se menționează într-un comunicat emis de ISU Crișana

Pentru cel de-al doilea incendiu, anunțat în jurul orei 06:05, a fost mobilizată Garda de Intervenţie Sălard pentru stingerea unui incediu izbucnit în gospodăria unui localnic.

În urma acţiunii operative a pompierilor militari, incendiul a fost lichidat, valoarea bunurilor salvate fiind de aproximativ 140000 lei.

se menționează într-un comunicat emis de Ofițerul de Informare și Relații publice ISU Crișana, Lidia Niste.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: