Prima pagină > Cultural, Distractie, Eveniment, Muzica, Utile > BZN concerteaza in Decembrie la Sibiu

BZN concerteaza in Decembrie la Sibiu

Pe 21 Decembrie a.c., Jan Keiser și Annie Schilder, soliștii trupei BZN concertează în sala Transilvania din Sibiu. Cei doi, vor fi acompaniați de o orchestră formată din zece muzicieni și vor interpreta pe scena sibiană cele mai reprezentantive piese ale formației.

 

 

Deși au anunțat că se retrag de pe piața muzicală în 2006 printr-un concert de retragere care s-a derulat până în vara anului 2007, iată că soliștii BZN, Jan Keiser și Annie Schilder revin pe scenă într-o nouă formulă.

Acum, în fața celor ce vor fi prezenți pe 21 Decembrie 2011 în Sala Transilvania din Sibiu, artiștii vor cânta alături de zece instrumentiști cele mai celebre piese BZN, precum „Blue eyes, blue eyes” sau „Dance, dance”.

Show-ul va fi unul deosebit cu atât mai mult cu cât sala va fi drapată pentru a crea o atmosferă romantică dar și pentru o mai bună acustică.

Disponibile sunt 2500 de locuri, iar prețul biletelor variază de la 70 la 600 de Lei în funcție de categoria locului dorit. Cei interesați își pot achiziționa biletele de la Agenția Teatrală din Sibiu, Sala Transilvania, Librăria Humanitas sau din rețelele Eventim. În cazul în care nu sunteți din Sibiu vă puteți cumpăra un bilet și online, accesând www.bilete.ro, www.eventim.ro sau direct de pe pagina oficială a evenimentului: www.concertbzn.ro

Reclame
  1. cristiana
    25 decembrie, 2011 la 1:32 am

    Nu-i asa ca este magica muzica lor? eu ascult cu placere ori de cate ori am ocazia. nu am putut ajunge la Sibiu dar am fost cu gandul la concertul lor.sper ca cineva care-i iubeste la fel de mult va pune pe net concertul lor.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: