Prima pagină > Politie, Social > Un tanar din Stei a fost prins in flagrant comercializand canabis

Un tanar din Stei a fost prins in flagrant comercializand canabis

10 grame de Canabis, atât au găsit polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea asupra unui tânăr de 17 ani din Ștei. Minorul nu doar comercializa plata interzisă ci și o cultiva în spatele locuinței sale. În cazul în care va fi găsit vinovat riscă închisoarea între 3 – 15 ani.

 

Joi, 24 Noiembrie 2011, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Oradea, în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Bihor au reușit prinderea în flagrant, a unui tânăr de 17 ani din Ștei care dorea vinderea a 10 grame de canabis contra sumei de 600 Lei.

Și pentru că nu era suficientă condamnarea pentru deținere și comercializare de canabis, polițiștii au descoperit asupra tânărului un cuţit cu lama de şapte centimetri, utilizat pentru apărare.

Ulerior, la percheziția reședinței acestuia din Ștei, s-au descoperit alte 80 de grame de cânepă indiană, dar și șapte semințe ale aceleiași plante, pe care minorul, se suspectează că ar fi intenționat să le planteze.

În anul 2010, suspectul B.V. din Ștei, a adus semințe de canabis din Franța, pe care le-a cultivat întâi în locuința sa, iar mai apoi în grădina imobilului în care locuiește. După ce plantele au ajuns la maturitate, învinuitul le-a comercializat contra sumei de 60 Lei/gram dar și consumat alături de membrii grupului său de prieteni.

Tânărul a fost reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Bihor, iar în continuare polițistii fac cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă privativă de libertate cuprinsă între 3 şi 15 de ani.

se menționează într-un comunicat emis de I.P.J. Bihor.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: