Prima pagină > Cultural, Distractie, Eveniment, Social, Teatru, Utile > Programul Teatrului Szigligeti in luna Decembrie

Programul Teatrului Szigligeti in luna Decembrie

Nou formatul teatru maghiar din Oradea, Szigligeti, îi așteaptă pe orădeni începând din 4 Decembrie a.c. cu nu mai puțin de 8 reprezentații, dintre care 3 sunt premiere. Spectacolele se vor ține la Teatrul Szigligeti, la Sala Arcadia și la Filarmonica de Stat din Oradea.

 

În așteptarea lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciu, Teatrul Szigligeti din Oradea îi invită pe iubitorii de cultură la 8 reprezentații teatrale.

Luna Decembrie debutează în cea de-a patra zi, de la orele 19:00 cu o premieră Hatházi András – Ştiinţa heterelor. Un spectacol în regia lui Hatházi András la Sala Arcadia.

Ziua de 6 Decembrie 2011 aduce în fața publicului de la ora 13:00 piesa Romeo și Julieta după William Shakespeare. Arhicunoscuta piesă shakesperiană este jucată de trupa Lilliput, în regia lui Tóth Tünde la Sala Arcadia. Abonament Tabéry Géza.

Miercuri, 7 Decembrie 2011, de la ora 19:00 la Teatrul Szigligeti se joacă Bartók din America – Spectacolul ansamblului Nagyvárad. Regizorul piesei este László Csaba iar abonamentul este Juhász Gyula/Partium.

Regizorul Meleg Vilmos aduce pe scena Teatrului Szigligeti spectacolul Joc de premiu. Piesa se va juca în data de 9 Decembrie începând cu orele 19:00.

Pe 11 Decembrie a.c., de la orele 19:00, la Teatrul Szigligeti veți putea vedea o nouă reprezentație a spectacolului regizat de László Csaba, Bartók din America – Spectacolul ansamblului Nagyvárad. Abonament Halasi Gyula.

Marți, 13 Decembrie 2011, de la ora 13:00 Sala Arcadia găzduiește reprezentația piesei Romeo și Julieta după William Shakespeare. Regia este semnată de Tóth Tünde. Abonament Tabéry Géza.

A doua premieră promisă se va înfățișa publicului pe 17 Decembrie de la orele 19:00. Numele piesei este Mulțumesc că m-ai iubit, în regia lui Meleg Vilmos și se va juca la Filarmonica de Stat din Oradea.

În ultima zi a acestui an, pe 31 Decembrie a.c., de la orele 19:00 va avea loc ultima premieră a lui 2011 Magnatul Miska după Szirmai-Bakonyi-Gábor. Un spectacol în regia lui Tasnádi Csaba care se va juca pe scena Teatrului Szigligeti. Abonament Szigligeti Ede.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenția Teatrului Szigligeti sau de pe http://www.biletmaster.ro Mai multe informații AICI.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: