Prima pagină > Cultural, Distractie, Eveniment, Social, Teatru, Utile > Programul Teatrului Szigligeti in luna Decembrie

Programul Teatrului Szigligeti in luna Decembrie

Nou formatul teatru maghiar din Oradea, Szigligeti, îi așteaptă pe orădeni începând din 4 Decembrie a.c. cu nu mai puțin de 8 reprezentații, dintre care 3 sunt premiere. Spectacolele se vor ține la Teatrul Szigligeti, la Sala Arcadia și la Filarmonica de Stat din Oradea.

 

În așteptarea lui Moș Nicolae și a lui Moș Crăciu, Teatrul Szigligeti din Oradea îi invită pe iubitorii de cultură la 8 reprezentații teatrale.

Luna Decembrie debutează în cea de-a patra zi, de la orele 19:00 cu o premieră Hatházi András – Ştiinţa heterelor. Un spectacol în regia lui Hatházi András la Sala Arcadia.

Ziua de 6 Decembrie 2011 aduce în fața publicului de la ora 13:00 piesa Romeo și Julieta după William Shakespeare. Arhicunoscuta piesă shakesperiană este jucată de trupa Lilliput, în regia lui Tóth Tünde la Sala Arcadia. Abonament Tabéry Géza.

Miercuri, 7 Decembrie 2011, de la ora 19:00 la Teatrul Szigligeti se joacă Bartók din America – Spectacolul ansamblului Nagyvárad. Regizorul piesei este László Csaba iar abonamentul este Juhász Gyula/Partium.

Regizorul Meleg Vilmos aduce pe scena Teatrului Szigligeti spectacolul Joc de premiu. Piesa se va juca în data de 9 Decembrie începând cu orele 19:00.

Pe 11 Decembrie a.c., de la orele 19:00, la Teatrul Szigligeti veți putea vedea o nouă reprezentație a spectacolului regizat de László Csaba, Bartók din America – Spectacolul ansamblului Nagyvárad. Abonament Halasi Gyula.

Marți, 13 Decembrie 2011, de la ora 13:00 Sala Arcadia găzduiește reprezentația piesei Romeo și Julieta după William Shakespeare. Regia este semnată de Tóth Tünde. Abonament Tabéry Géza.

A doua premieră promisă se va înfățișa publicului pe 17 Decembrie de la orele 19:00. Numele piesei este Mulțumesc că m-ai iubit, în regia lui Meleg Vilmos și se va juca la Filarmonica de Stat din Oradea.

În ultima zi a acestui an, pe 31 Decembrie a.c., de la orele 19:00 va avea loc ultima premieră a lui 2011 Magnatul Miska după Szirmai-Bakonyi-Gábor. Un spectacol în regia lui Tasnádi Csaba care se va juca pe scena Teatrului Szigligeti. Abonament Szigligeti Ede.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenția Teatrului Szigligeti sau de pe http://www.biletmaster.ro Mai multe informații AICI.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: