Prima pagină > Eveniment, Muzica > Inna a lansat videoclipul piesei Endless

Inna a lansat videoclipul piesei Endless

Inna a lansat oficial videoclipul piesei Endless. Scurtmetrajul a fost realizat de același Alex Herron, cel care i-a regizat Innei și videoclipul single-lului Sun is up. Atât piesa cât și pelicula care o promovează, luptă împotriva violenței domestice, fiind lansată totodată și campania Bring The Sun In My Life.

 

 

 

Videoclipul piesei Endless, cea de-a patra de pe albumul I Am The Club Rocker, a fost lansat oficial în miezul nopții de 25 Noiembrie 2011 la nivel mondial.

Pelicula a fost regizată de Alex Herron, cel care a semnat și videoclipul piesei Sun Is Up, și care a avut numeroase colaborări cu Taio Cruz, Tim Berg sau Tinie Tempah. Directorul de imagine a fost nimeni altul decât John Perez, cunoscut pentru colaborările de succes avute cu Jay Z, Beyonce, Christina Aguilera, Rihanna, The Muse, Eminem sau John Mayer.

Ziua lansării nu a fost aleasă la întâmplare, deoarece 25 Noiembrie este ziua internațională a luptei împotriva violenței domestice. Odată cu lansarea videoclipului Inna a deschis și campania socială Bring The Sun In My Life prin care își dorește să ofere un sprijin tuturor femeilor care se confruntă cu acest tip de violență.

Alături de Inna în campania Bring The Sun In My Life veți regăsi alte treisprezece femei de succes din România care cred în mesajul No violence. No endless pain: Amalia Năstase (Eventures), Medeea Marinescu (actriță), Kristina Dragomir (designer), Mihaela Glăvan (designer Sepala), Ioana Blaj (actriță), Cristina Bazavan (jurnalist), Oana Tache (Dance FM), Vanda Popa (medic Dent Estet), Andreea Berghea (Music Director Kiss FM), Raluca Ionescu (DJ Radio ZU), Ana Treaba (PR Europa FM), Nico Creciunesc (DJ Radio 21), Anamaria Hâncu (Communication Manager Let’s Do It, Romania!).

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: