Prima pagină > Eveniment, Sanatate, Social, Utile > Urogyn 2011 se deschide oficial la Hotelul Continental din Oradea

Urogyn 2011 se deschide oficial la Hotelul Continental din Oradea

Mâine, 25 Noiembrie 2011, la Hotelul Continental din Oradea are loc deschiderea oficială a primei Conferințe Naționale în Urologie – Urogyn 2011. În programul conferinței sunt cuprinse workshop-uri dar și prima întâlnire a responsabililor de program în competența de urogincecologie.

 

 

La Oradea a început pe 21 Noiembrie a.c. Conferința Națională de Urologie și Uroginecologie – Urogyn 2011. Prelegerea din acest an continuă cu succes tradiția întâlnirilor anuale cu caracter regional dar și național, cunoscute specialiștilor în domeniu ca și „Săptămâna urologiei”.

Cu toate acestea deschiderea oficială a conferinței are loc mâine, 25 Noiembrie 2011, începând cu orele 15:00 la Hotelul Continental din Oradea. În cadrul evenimentului vor avea loc workshop-uri cu intervenții operatorii demonstrative în patologia urologică și uroginecologică.

Mai mult sub coordonarea națională a doctorului Gheorghe Bumbu, se va desfășura prima întâlnire a responsabililor de program în competența de uroginecologie – supraspecializare aprobată anul acesta. Noua ramură include medicii specialiști urologi și medicii specialiști în obstetrică-ginecologie.

Conferința este organizată de Universitatea din Oradea, Spitalul Clinic de Urgență Oradea, Asociația Română de Urologie, Colegiul Medicilor din România – filiala Bihor și Centrul de Cercetare în Medicină de Înaltă Performanță.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: