Prima pagină > Copii, Cursuri, Distractie, Eveniment, Social, Sport, Utile > Salsa Claus Weekend la Oradea Plaza

Salsa Claus Weekend la Oradea Plaza

Așteaptă Crăciunul în pași de dans! Asta ne îndeamnă Clubul de dans Feeling Dance Oradea, care pregătește în weekend-ul ce vine un maraton al dansului latino. Alături de invitatul special, Jose Rodriguez (Milano) la eveniment vor mai fi prezenți alți unsprezece instructori de dans din România.

 

 

Cu ocazia încheierii sesiunii Octombrie – Noiembrie a cursurilor de dans ținute de clubul orădean dar și pentru a celebra formarea unor noi grupe pentru începători, adulți și copii, Feeling Dance organizează la Oradea Plaza, Salsa Claus Weekend.

Invitatul special al evenimentului este Jose Rodriguez, un dansator extrem de complex prin studiile sale privind dansul contemporan, tehnica posturii moderne, balet, tango argentinian, salsa și dansuri latino. La Oradea el va ține două cursuri de Muzicalitate și Body Movement.

Petrecerea începe Vineri, 25 Noiembrie 2011, de la orele 22:00 cu o petrecere dublă latino și un Ballroom la care ținuta trebuie în mod obligatoriu să fie elegantă și sexi.

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011,  între orele 13:00 – 20:00 unsprezece instructori români vor ține cursuri de dans în paralel în două săli diferite. Tot Sâmbătă cei care doresc să se inițieze sau de ce nu să se perfecționeze într-ale dansului, se pot înscrie pentru noile grupe care vor începe cursurile pe 27, 28 și 29 Noiembrie a.c.

Tot Sâmbătă, dar de la orele 22:00 se dă startul unei petreceri duble, dar la care participanții trebuie să poarte neaparat costumații specifice Crăciunului.

În schimb Duminică, 27 Noiembrie 2011, ținuta de Crăciun va fi lasată la o parte și vor fi îmbrăcate costumele de baie, deoarece petrecerea se mută la Aquapark Debrecen, pentru o binemeritată sesiune de relaxare.

Ce trebuie reținut este că, Vineri intrarea este gratuită tuturor celor interesați, în timp ce pentru cursurile și petrecerea de Sâmbătă seara doritorii vor trebui să plătească 40 Lei.

Organizatorii anunță că au primit confirmări de participare din Italia, Ungaria, Satu Mare, Timișoara, Cluj, Târgu Mureș, Brașov, București și Oradea. Cei care încă nu s-au înscris își pot anunța participarea sunându-l pe Cristian Jurcuț – organizatorul evenimentului – la numerele de telefon 0722 88 35 69 sau 0741 28 35 69. Mai multe detalii AICI.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: