Prima pagină > Social, Utile > Din 23 Noiembrie recenzorii bihoreni isi primesc banii

Din 23 Noiembrie recenzorii bihoreni isi primesc banii

Cancelaria Prefectului de Bihor anunță startul plătirii recenzorilor. Începând de mâine, 23 Noiembrie 2011, fiecare primărie din județul Bihor va primi din partea instituției, banii necesari pentru achitarea datoriilor față de personalul de recensământ. 

Plata recenzorilor bihoreni nu se lasă foarte mult așteptată. Direcția de Statistică Bihor a terminat de verificat datele recensământului și a dat undă verde Instituției Prefectului de Bihor  în vederea plătirii bihorenilor care au desfășurat activitatea de recenzare pe întreg teritoriul județului.

Începând de mâine, 23 Noiembrie și până în 5 Decembrie a.c. se va începe plata personalului de recensământ. Într-o primă fază Prefectura va livra banii către primării, în funcție de data depunerii mapelor la Direcția de Statistică Bihor dar și în funcție de plafonul financiar zilnic.

Mai apoi, de la sediul primăriilor de care a aparținut localitatea recenzată, cetățenii recenzori urmează a-și ridica banii. Excepție fac doar orădenii care, își vor ridica sumele datorate de la sediul Instituției Prefectului – județul Bihor, Parcul Traian Nr. 5, dar numai după ce vor fi în prealabil anunțați.

În județul nostru cheltuielile cu plata recenzorilor se ridică la suma de 2.631.600 RON, din care 712.454 RON reprezintă contribuțiile reținute.

Astfel suma pe care personalul de recensământ o va primi este următoarea:

  • recenzor – 547 RON
  • recenzor-șef – 656 RON
  • responsabil de circumscripție urbană – 767 RON

Recensământul s-a desfășurat în perioada 20 – 31 Octombrie 2011, iar în județul Bihor a implicat 2891 de recenzori, 488 de recenzori – șefi și 23 de responsabili de circumscripție urbană.

Reclame
  1. 1 decembrie, 2011 la 11:16 am

    Un recenzor va primi 547 RON cu tot cu retinerile alea de 27% ?

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: