Prima pagină > Copii, Cultural, Distractie, Social, Utile > O noua saptamana, o noua invitatie la Teatrul Regina Maria

O noua saptamana, o noua invitatie la Teatrul Regina Maria

Trei zile și patru piese de teatru. Aceasta este oferta Teatrului Regina Maria din Oradea. Vă așteaptă spectacole pentru cei mici dar și pentru cei mari, la preț întreg sau redus, în funcție de categoria de vârstă.

 

Niciodată nu e prea târziu pentru cultură și niciodată nu e bine să refuzi o invitație la teatru. Tocmai de aceea nu trebuie să ratați piesele ce se joacă pe scena teatrului orădean în săptămâna ce vine.

Marți, 22 Noiembrie 2011, de la orele 11:00 la Sala Arcadia se joacă Cheița de aur. Veți fi spectatorii unei piese de teatru pentru copiii de toate vârstele, regizată de Igor Lungu. În lumina reflectoarelor vor fi actorii Igor Lungu, Florin Tripa, Florin Stan, Florin Silaghi, Andrei Fazecas, Alexandru Pop, Mirela Corbeanu, Ioana Dagău, Zentania Lupșe și Anca Turcuț.

Tot Marți, 22 Noiembrie 2011, tot la Sala Arcadia dar de la orele 18:00, sunteți învitați la Cerere în căsătorie de A.P. Cehov în regia artistică a lui Petre Panait. Un spectacol savuros în care îi veți regăsi pe Șerban Borda, George Voinese și Ioana Dragoș Gajdo.

Miercuri, 23 Noiembrie 2011, la orele 11:00 prichindeii sunt așteptați la Sala Arcadia la O poveste cu cântec. Cei mici dar și cei mari se vor putea bucura de o adaptare liberă după Ion Creangă realizată de Ecaterina Mihăescu Păun, în regia lui Mihai Păun și în interpretarea actorilor Alexandru Pop, Florin Silaghi, Zentania Lupșe, Mirela Corbeanu, Florin Stan, Andrei Fazecaș, Ioana Dagău și Anca Turcuț.

Duminică, 27 Noiembrie 2011, Sala Arcadia trage cortina începând cu ora 11:00 pentru o nouă reprezentație a spectacolului Cheița de aur, un spectacol muzical  în regia lui Igor Lungu. Responsabili cu voia bună vor fi Igor Lungu, Florin Tripa, Florin Stan, Florin Silaghi, Andrei Fazecaș, Alexandru Pop, Mirela Corbeanu, Ioana Dagău, Zentania Lupșe și Anca Turcuț.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenția de Bilete a Teatrului Regina Maria sau direct de pe http://www.biletmaster.ro Elevii și pensionarii beneficiază de reduceri în funcție de spectacol. Mai multe informații AICI.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: