Prima pagină > Intrerupere Apa, Social, Utile > Rogerius tremura de frig și se spala cu apa rece si pe 18 Noiembrie

Rogerius tremura de frig și se spala cu apa rece si pe 18 Noiembrie

În această iarnă orădenii nu sunt doar amenințați cu frigul ci au parte de el săptămânal. Deși abia Marți, 15 Noiembrie 2011, s-a redat încălzirea și apa caldă în zona Rogerius după aproape două zile de sistări, iată că Electrocentrale Oradea S.A. anunță pentru ziua de mâine, 18 Noiembrie 2011, alte întreruperi.

 

 

 

A devenit o modă ca cel puțin o dată pe săptămână să rămânem fără apă caldă și încălzire, drept urmare mâine se va opri din nou agentul termic primar și încălzirea după cum urmează:

1. Într-o primă fază se va opri furnizarea apei calde, peste zi, punctelor termice 101, 102,108 şi 109, mai exact consumatorilor de pe străzile Sovata – parţial, Aluminei – parţial şi Dacia – parţial. Acțiunea este determinată de o serie de lucrări ce trebuie efectuate la punctele termice anterior menționate.

2. Tot mâine, 18 Noiembrie 2011, și tot peste zi livrarea apei calde și a încălzirii va fi oprită către punctul termic 112. Vor tremura de frig și se vor spăla cu apă rece clienții Electrocentrale Oradea de pe străzile Bernard Shaw – parţial, Călugăreni – parţial, Transilvaniei – parţial şi Parcul Magnoliei. Vinovată de întrerupere este înlocuirea conductelor pe o porţiune din racordul termic primar.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: