Prima pagină > Copii, Social, Umanitar, Utile > Cutia de Craciun, o campanie umanitara initiata de Caritas Eparhial Oradea

Cutia de Craciun, o campanie umanitara initiata de Caritas Eparhial Oradea

Caritas Eparhial Oradea demarează în perioada 15 Noiembrie – 18 Decembrie 2011 campania „Ia și tu Cutia de Craciun: Renunțând poți dărui”. Luând Cutia de Crăciun dai o mână de ajutor familiilor sărace, fiind o expresie a renunțării tale la unele tabieturi în favoarea redirecționării banilor înspre cei care au cu adevărat nevoie de ei.

 

 

Atunci când vei merge să cheltui banii pe diverse bunuri gândește-te dacă ai cu adevărat nevoie de ele. Uită-te în adâncul tău și întreabă-te: chiar am nevoie de ele?

Poate pe alocuri vei spune da, dar mai gândește-te o dată. Sunt oameni atât de săraci încât nu au ce mânca, nu au cu ce își îmbrăca copii cu atât mai puțin un acoperiș deasupra capului.

Pentru ei, dar și pentru tine, ia Cutia de Crăciun și pune în ea atât cât dorești. Chiar și un leu va prinde bine celui care nu îl are.

Suntem în postul Sfântului Crăciun și suntem îndemnați să fim mai buni și să ne gândim mai mult la spirit decât la trup. Este un bun prilej de a fi aproape semenilor tăi. Este un post al bucuriei și al dăruirii, așa că fii mai bun și dăruiște la rândul tău, atât cât poți.

Poți lua Cutia de Crăciun de la Librăria  Gutenberg – Strada Ep. Mihai Pavel numărul 4 Oradea – de Luni până Vineri între orele 9.00-17.00.

 

 

Când ai mult, dă mai mult; dacă ai puţin dă mai puţin, dar nu pregeta să faci milostenie.

Dă celui flămând din pâinea ta şi celui gol din hainele tale. Din toate câte ai din belşug, fă milostenie, şi să nu-i pară rău ochiului tău când vei face milostenie!

Cartea lui Tobit 4, 8 şi 16

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: