Prima pagină > Animale, Concurs, Copii, Distractie, Eveniment, Social, Utile > O noua editie a Targului de produse traditionale la Era Shopping Park

O noua editie a Targului de produse traditionale la Era Shopping Park

În luna lui Brumar, în zilele de 19 și 20, Era Shopping Park aduce orădenilor dulciuri de casă și pâine caldă în cadrul unei noi ediții a Târgului de produse tradiționale. La eveniment și-au anunțat participarea peste 30 de producători și comercianți din Bihor și din împrejurimi, care așteaptă pofticioșii cu turtă dulce, magiun de casă, plăcinte calde, zacuscă, ulei și diverse sortimente de pâine.

 

 

 

Târgurile organizate de Era Shopping Park intră încetul cu încetul în viața de zi cu zi a orădenilor. Cei care doresc să mănânce sănătos și tradițional știu că nu au voie să piardă niciunul din evenimentele culinare ce se desfășoară în incinta centrului comercial orădean.

Pentru toți orădenii Era Shopping Park organizează în acest weekend de 19 și 20 Noiembrie 2011 o nouă ediție a Târgului de produse tradiționale. Întocmai ca și până acum, la Era vor fi Sâmbătă și Duminică un număr mare de producători și comerciați, peste 30 la număr, care îi vor ispiti pe orădeni cu bunătăți care mai de care.

Zacuscă, sarmale, paste, murături, fructe și legume de sezon, produse de carmangerie, ulei, pâine, turtă dulce, magiun de casă dar și produse apicole sunt doar câteva din bucatele ce se vor afla pe mesele vânzătorilor în cele două zile de târg între orele 10:00 – 20:00.

Acest weekend a lui Noiembrie are o importanță dublă. Pe lângă Târgul de produse tradiționale la Era mai are loc și ultima ediție a Fermei Animalelor. Încă de pe 29 Octombrie piticii care au trecut pragul centrului comercial orădean s-au putut juca într-un spațiu tomnatic de vis, iar acum pentru că se află la final, este momentul desemnării câștigătorilor celor două super tractorașe puse la bătaie de organizatori.

În cazul în care nu știți cu ce să ajungeți la Era, OTL R.A. Oradea vă pune la dispoziție două linii de transport în comun și anume, autobusul numărul 23 din Cartierul Cantemir și autobusul numărul 19 din Cartierul Rogerius. Ambele mijloace de transport circulă din oră în oră.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: