Prima pagină > Cultural, Distractie, Eveniment, Social, Utile > Ansamblul Crisana prezinta: Regal folcloric pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Oradea

Ansamblul Crisana prezinta: Regal folcloric pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor din Oradea

Ansamblul „Crișana” organizează în data de 18 Noiembrie 2011 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea un regal folcloric la care sunt invitați toți bihorenii. Vor urca pe scenă numeroși cântăreți bihoreni de muzică populară dar și invitații speciali Mariana Deac și Nicu Novac.

 

 

Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea este Vineri, 18 Noiembrie 2011, gazda unui spectacol de muzică populară organizat de Ansamblul „Crișana”.

Ora de începere a spectacolului este 18:00.  Pe scenă vor urca soliștii Adi Balint, Corina Szatmari, Ioana Urs, Alin Brie și Zbiciu. Lor li se va alătura Ansamblul Folcloric „Bihorul” alături de interpreții Camelia Santos, Georgiana Briscan, Larisa Tripon, Violeta Gherman, Ovidiu Piscoi și Raul Leuca.

Zona Beiușului va fi reprezentată în manifestarea folclorică de Ansamblul „Zestrea Buduresii” din Budureasa, iar invitații speciali sunt Mariana Deac și Nicu Novac.

Conducerea muzicală aparține lui Nazarius Varga, iar directorul artistic al evenimentului este coregraful Ioan Silaghi. Prețul unui bilet este de 10 Lei și poate fi cumpărat de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: