Prima pagină > Concurs, Copii, Eveniment, Politie, Social, Utile > Tu cui dai accept? Actiune educativ-preventiva adresata elevilor de gimnaziu

Tu cui dai accept? Actiune educativ-preventiva adresata elevilor de gimnaziu

Luni, 14 Noiembrie 2011, de la ora 12:15 elevii claselor gimnaziale de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea vor avea parte de o acțiune educativ – preventivă prezentată de polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor (I.P.J.). Acțiunea de Luni reprezintă finalizarea campaniei preventive „Tu cui dai accept?” desfășurată în lunile Septembrie – Octombrie ale anului curent.

 

După ce în lunile Septembrie și Octombrie polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul I.P.J. Bihor au desfășurat campania „Tu cui dai accept?” menită să educe și să prevină copiii de pericolele spațiului cibernetic, Luni 14 Noiembrie 2011, de la orele 12:15 organele de poliție vor încheia acțiunea printr-un contact direct cu elevii Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” din Oradea.

Activitatea celei de-a paisprezecea zi a lui Noiembrie va fi marcată de aplicarea unor chestionare interactive, discuții libere pe tema siguranței internetului, proiectări de filme cu caracter educativ, concursuri, evaluarea cunoștințelor, acordarea de diplome și premii copiilor ce vor dovedi cunoștințe solide în ceea ce privește prevenția infracțiunilor comise pe internet.

Campania „Tu cui dai accept?” s-a desfășurat în perioada Septembrie – Octombrie 2011 în cadrul liceului orădean, la acțiune luând parte elevii a 22 de clase gimnaziale. Obiectivul principal a fost acela de a-i face conștienți pe copii de pericolele care apar odată conectați la internet și importanța utilizării în siguranță a sistemului mondial de rețele de calculatoare.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: