Prima pagină > Intrerupere Apa, Social, Utile > De duminica, noi sistari de apa calda si incalzire in Rogerius, Sanmartin si Baile Felix

De duminica, noi sistari de apa calda si incalzire in Rogerius, Sanmartin si Baile Felix

Electrocentrale Oradea S.A. anunță noi sistări ale agentului termic. În cursul nopții de duminică se va întrerupe distribuirea apei calde și a încălzirii la mai multe puncte termice din Oradea dar și din Sânmartin și Băile Felix. Furnizarea va fi reluată Marți, 15 Noiembrie 2011.

 

 

Conductele Magistralei Nr. 1 necesită noi reparații. O avarie descoperită astăzi în zona străzii Spartacus îi va lăsa pe orădenii arondați punctelor termice 119, 200, 218, 611, 612 și 613 începând de duminică noaptea fără apă caldă și încălzire.

Eustafie Ilisei, purtătorul de cuvânt al Electrocentrale Oradea S.A., anunță că în cartierul Rogerius, de-a lungul bulevardului Dacia cu străzile adiacente, în zona Gării C.F.R. (de la fostul Muzeu până sus la Spitalul TBC) consumatorii alimentați de Punctele Termice 207, 208, 209, 215, 216,217 precum și în Sânmartin și Băile Felix apa caldă și încălzirea se opresc de duminică noaptea, iar redistribuirea va începe abia de Marți, 15 Noiembrie 2011.

Vor exista și situații în care, datorită secționării Magistralei Nr. 1, să nu se poată asigura debitul uzual de agent termic primar pe străzile de pe malul drept al Crișului Repede, în continuarea bulevardului Dacia, Parcul Petőfi, Piaţa Bucureşti, strada Republicii, General Magheru și Parcul Brătianu. Probleme vor putea fi sesizate nu doar pe malul drept ci și pe malul stâng al crișului, în zona Dragoș Vodă, Gara Velența și Nufărul 1+3.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: