Prima pagină > Business, Distractie, Eveniment, Social, Utile > Expomariage, un festin pentru miri si mirese

Expomariage, un festin pentru miri si mirese

Între 11 – 13 Noiembrie a.c. la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea va avea loc Expomariage, cea mai mare și mai importantă expoziție dedicată nunții. Un eveniment special la care și-au anunțat participarea peste 70 de expozanți. 

 

 

Revista Mireasa organizează în această frumoasă toamnă a lui 2011 cea de-a opta ediție a Expomariage. În zilele de 11, 12 și 13 Noiembrie 2011 viitorii miri dar și cei care doresc să cunoască ultimele tendințe în materie de nunți sunt invitați să vină la Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea.

Numeroși la număr, peste șaptezeci, expozanții ediției de toamnă îi așteaptă pe vizitatori cu rochii de mireasă, costume de mire, accesorii vestimentare, bijuterii, aranjamente florale, invitații de nuntă și consultanță. De la eveniment nu vor lipsi nici ofertele muzicale, deoarece DJ-ii, formațiile de muzică ușoară și ansamblurile populare sunt pregătite, care mai de care, să le fie alături mirilor în cea mai importantă zi din viața lor.

Doritorii sunt invitați să treacă pragul sălii „Antonio Alexe” Vineri între orele 13:00 – 20:00, Sâmbătă 10:00 – 20:00 iar Duminică de la 10:00 – 18:00. Taxa de intrare este de 5 lei.

Menirea expoziție este de a strânge într-un singur loc toate serviciile de care sunt nevoie pentru organizarea unei nunți. Expomariage fiind un eveniment de referință în domeniu, dorește să le asigure viitorilor miri confortul, senzualitatea, lejeritatea dar și economia resurselor financiare și temporale.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: