Prima pagină > Furt, Social, Utile > Furt de lemne din pădurile Bihorului

Furt de lemne din pădurile Bihorului

Deși iarna grea întârzie să apară, furtul de lemne din pădurile bihorene este în creștere. Luni, 7 Noiembrie 2011, polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș au surprins în localitatea Cornișești un autocamion încărcat cu bușteni de stejar.

 

 

În timp ce își desfășurau activitatea zilnică de supraveghere, patrula intercomunală din zona 1 a Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș a descoperit ieri, 7 Noiembrie 2011, în jurul orei 20:10 pe drumul comunal 198 din localitatea Cornișești, un camion încărcat cu bușteni de stejar.

Verificările au scos la iveală faptul că, un orădean Ț.F.M. în vârstă de 32 de ani, se face vinovat de tăierea ilegală a întregii cantități de lemne din pădurea Cornișești în zilele de 4-5 Noiembrie a.c. Mai mult, el este bănuit că în ziua de 7 Noiembrie 2011 împreună cu alți doi cetățeni din localitatea bihoreană Dobrești ar fi sustras 15,2 metri cubi de bușteni de stejar, a căror valoarea se ridică la suma de 5.375 lei.

Pentru fapta comisă orădeanului i s-a întocmit dosar penal, iar întreaga cantitate de lemne a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Beiuș. În continuare cercetările sunt efectuate de polițiștii Secției 2 de Poliție Rurală Beiuș.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: