Prima pagină > Copii, Cultural, Distractie, Social, Teatru, Utile > Teatrul Regina Maria ne invita la sapte piese de teatru in doar cinci zile

Teatrul Regina Maria ne invita la sapte piese de teatru in doar cinci zile

Începând de mâine, 5 Noiembrie și până în 9 Noiembrie a.c. Teatrul Regina Maria ne invită la nu mai puțin de șapte piese de teatru. În zilele ce urmează puteți vedea Scripcarul pe acoperiș, Maitrey, Biloxy Blues, Cheița de aur dar și Întâmplări cu Scufița Roșie.

 

Mâine, 5 Noiembrie 2011, începând cu orele 11:00 la Sala Arcadia se joacă Întâmplări cu Scufița Roșie, un spectacol de teatru care se adresează celor mici, dar care cu siguranță va aduce zâmbetul și pe fețele celor mari. Piesa este o adaptare după Ecaterina Mihăescu Păun, în regia artistică a lui Florin Silaghi, jucată de Ioana Dagău, Anca Turcuț, Alex Pop și Florin Silaghi.

Tot Sâmbătă, 5 Noiembrie 2011 în aceeași Sala Arcadia dar de la ora 18:00, se joacă Desculț în parc de Neil Simon, în regia artistică a lui Sebastian Lupu. O comedie romantică în care îi veți regăsi pe Mirela și Sebastian Lupu, Andrian Locovei, Ileana Iurciuc și Ion Abrudan.

Seara zilei de Duminică, 6 Noiembrie 2011, este dedicată în întregimei piesei de succes Scripcarul pe acoperiș, care se joacă în Sala Mare a Teatrului Regina Maria din Oradea începând cu orele 18:00. Regia artistică este semnată de Korcsmáros Győrgy, iar dintre cei care vor urca pe scenă îi amintim Richard Balint, Ioana Dragoș Gajdo, Angela Tanko, Mihaela Gherdan, Adela Lazăr, Alina Leonte, Anca Sigmirean, Sânziana Vrabie, Elvira Rîmbu, Andrei Fazecaș, Anca Turcuț, Igor Lungu, Diana Avrămuț, Alexandru Rusu.

Prima zi a săptămânii viitoare ne invită să fim în Sala Mare a teatrului de la ora 18:00 la prima reprezentație din această stagiune a piesei Maitreyi de Mircea Eliade, în regia lui Chris Simion. Este un spectacol exotic, vioi, plin de sunet și mișcare în care îi veți recunoaște pe Mihaela Gherdan, Richard Balint, Petre Ghimbăşan, Elvira Platon Rîmbu, Şerban Borda, Sorin Ionescu, Ciprian Ciuciu, Adela Lazăr, Lucia Rogoz și Renata Rîmbu.

O poveste cu cântec este spectacolul care îi cheamă pe cei mai mici la teatru, Marți 8 Noiembrie a.c. de la orele 11:00 în Sala Arcadia. Ei se vor putea bucura de o adaptare liberă după Ion Creangă realizată de Ecaterina Mihăescu Păun, în regia lui Mihai Păun și în interpretarea actorilor Alexandru Pop, Florin Silaghi, Zentania Lupșe, Mirela Corbeanu, Florin Stan, Andrei Fazecaș, Ioana Dagău și Anca Turcuț.

Orele 18:00 ale aceleiași zile de 8 Noiembrie 2011, îi așteaptă pe cei mari la Biloxi Blues de Neil Simon și în regia lui Ovidiu Caița. O piesă militară situată la limita dintre comic și tragic, în care vor urca pe scenă Răzvan Vicoveanu, Pavel Sîrghi, Ciprian Ciuciu, Richard Balint, Șerban Borda, Florian Silaghi, Alexandru Rusu și Adela Lazăr.

Miercuri, 9 Noiembrie 2011, Sala Arcadia trage cortina începând cu ora 11:00 pentru a fi jucată Cheița de aur, un spectacol muzical pentru copiii de toate vârstele, regizat de Igor Lungu. În lumina reflectoarelor vor fi actorii Igor Lungu, Florin Tripa, Florin Stan, Florin Silaghi, Andrei Fazecas, Alexandru Pop, Mirela Corbeanu, Ioana Dagău, Zentania Lupșe și Anca Turcuț.

Biletele pot fi cumpărate de la Agenția de Bilete a Teatrului Regina Maria sau direct de pe http://www.biletmaster.ro Elevii și pensionarii beneficiază de reduceri în funcție de spectacol. Mai multe informații AICI.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: