Prima pagină > Eveniment, Social, Sport, Utile > Iulian Surla si Ciprian Fleisz, oradenii care au cucerit aurul la Campionatele Europene de Kata-Judo de la Praga

Iulian Surla si Ciprian Fleisz, oradenii care au cucerit aurul la Campionatele Europene de Kata-Judo de la Praga

Sportivii români cuceresc podiumurile competițiilor internaționale chiar dacă nu se bucură de un mare sprijin din partea autorităților. Mândri că suntem români ne-au făcut Iulian Surla și Ciprian Fleisz, medaliați cu aur la Campionatul European de Kata – Judo de la Praga.

 

Orașul de pe malul Crișului Repede a dat și continuă să dea sportului românesc tineri de valoare, care prin rezultatele lor ne fac mândri că suntem români. Cei mai recenți campioni orădeni sunt Iulian Surla și Ciprian Fleisz, medaliați cu aur în cadrul Campionatelor Europene de Kata – Judo, ce au avut loc la Praga.

Victoria este cu atât mai importantă cu cât medaliile le-au fost acordate sportivilor atât pentru categoria lor de vârstă cât și pentru categoria absolut, reușind să câștige timp de cinci ani consecutiv marele premiu. În total, lotul României a câștigat trei medalii de aur, dintre care două de concitadinii noștri.

Campionatele Europene de Kata au avut loc la Praga, între 20 – 22 Octombrie a.c., iar la competiție au participat 19 țări cu 116 perechi în competiția de Kata, 16 perechi la demonstrație Kata și 3 perechi la Judo.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: