Prima pagină > Copii, Eveniment, Social, Umanitar, Utile > Implica-te si tu! Un maraton umanitar de succes

Implica-te si tu! Un maraton umanitar de succes

Între 29 – 30 Octombrie a.c. în Orășelul Copiilor a avut loc acțiunea umanitară Implică-te și tu! Un eveniment inițiat de Asociația Descoperă România 4×4 cu scopul de a ajuta familiile cu probleme financiare grave din localitatea bihoreană Zece Hotare.

 

Implică-te și tu! Aceasta a fost provocarea lansată orădenilor în weekend-ul 29-30 Octombrie 2011 de către Asociația Descoperă România 4×4, cu scopul de a ajuta 30 de copii din Zece Hotare ai căror familii se confruntă cu probleme financiare grave.

Semnalul de alarmă tras nu a fost unul fără rezultat deoarece în urma celor două zile de maraton umanitar s-au adunat, în donații materiale:

– 25 saci îmbrăcăminte (geci, pantaloni, papuci, diverse haine și marimi) bărbați

– 47 saci îmbrăcăminte  pantofi femei

– 74 saci îmbrăcăminte, pijamale, încălțăminte copii

– 11 cutii alimente

– 11 cutii rechizite

– 16 saci și cutii cu jucării

s-au mai donat și lumânări, fulare, căciuli, mănuți, ciorapi pentru copii, produse sanitare (săpun, periuțe de dinți), lenjerie de pat și draperii, o bicicleta  dar și o tricicletă.

– 4 monitoare

– 1 imprimantă

– 1 bax hartie a4

În ceea ce privește donațiile în bani, au fost strânși 1589,9 lei.

Dintre cei care au contribuit artistic la desfășurarea evenimentului îi amintim pe Cristina Kallai – eleva profesoarei Monica Molnar, Trupa de Dans Favorit din cadrul Casei Tineretului Oradea – instructori Edith și Andrade Ursu, Boboc Dunamis, Jeanina Sala, Corina Marta – eleva profesoarei Meda Horjan, Trupa West, Ansamblul Folcloric „Nuntașii Bihorului” , soliștii de muzică populară Antonia Coza și Mihai Jula, Răzvan Dobai – elev al profesoarei de muzică Meda Horjan, Școala cu Clasele I-VIII din Derna, clasa de muzică ușoară a Școlii de Arte „Francisc Hubic” pregătită de Lăcrimioara Deac – Ana Maria Mânzu, Alexandra Pașca, Melania Tiponuț, Edina Bodor – Grupul Vivere și Future M&Q.

Un eveniment antrenant care fără inițiativa Descoperă România 4×4 și colaborarea Asociației Handicapaţilor Psihic Bihor – Centrul de Zi, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Administraţia Socială Comunitară Oradea prin Centrul Unic de Voluntariat Comunitar Oradea, Administraţia Imobiliară Oradea – Orăşelul Copiilor și Sebastian Rus – inginer de sunet –  nu ar fi putut avea loc.

Un aport deosebit l-au avut și voluntarii de la Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Socio-Umane, specializările Asistență Socială și Sociologie, cei de la Universitatea Emanuel, specializările Asistență Socială și Management, tinerii liceeni de la „Emanuil Gojdu” și cei de la Asociația de Neurofibromatoză.

 

Toate donațiile făcute în zilele de 29 și 30 Octombrie vor fi date în primire familiilor din Zece Hotare Miercuri, 2 Noiembrie 2011, de către Asociația Descoperă România 4×4.

Reclame
  1. VALERIA
    4 noiembrie, 2011 la 12:54 am

    Pentru o informare corecta si completa a cititorilor amintim solistii GRUPULUI VIVERE care au raspuns invitatiei D-nului Felician Muresan sustinand in cadrul evenimentului sus-amintit un recital de 30 de minute. Patricia Ciobotaru , Denisa Ifrim , Roxana Muresan, Horia Onita si Ovidiu Lazar.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: