Prima pagină > Animale, Copii, Distractie, Eveniment, Social, Utile > Ferma animalelor se deschide la Era Shopping Park

Ferma animalelor se deschide la Era Shopping Park

Halloween – tradiționala sărbătoare americană – se celebrează la Era Shopping Park într-un mod cu totul și cu totul românesc. Ferma animalelor invită orădenii, cu mic cu mare, să vină la centrul comercial pentru a număra împreună de roadele verii dar și pentru a se întâlni cu măgăruși, rățuște, iepurași, oițe sau pui galbeni de găină. 

 

Startul Fermei animalelor se dă, Sâmbătă 29 Octombrie și continuă tocmai până în 20 Noiembrie a.c. Weekend-ul acesta îi așteaptă pe piticoți cu surprize care mai de care mai distractive. Ei se vor putea bucura de face-painting gratuit – în stilul caracteristic sărbătorii Halloween-ului – dar și de concursuri interactive, menite să le atragă atenția și să le dezvolte creativitatea. Activitățile se vor desfășura – sâmbătă și duminică – de la orele 15:00 la 18:00.

În săptămânile ce urmează, Ferma animalelor din incinta Era Shopping Park, îi așteaptă pe orădeni cu un decor tomnatic de-a dreptul mirific, unde prichindeii se vor putea juca în voie, dar mai ales gratuit. Vor avea la dispoziție chiar și tractorașe pe care le vor utiliza pentru transportarea legumelor de toamnă și a bostanilor, întocmai ca și oamenii mari.

Și pentru că vorbim de o fermă a animalelor, bucuria vizitatorilor va fi și mai mare atunci când vor vedea măgărușii, rățuștele, iepurașii, oile sau puișorii de găină, gata de joacă.

Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori, sunt 6 căluți de dimensiuni diferite, care îi vor îmbia pe prichindeii la o lecție de călărie, binențeles sub supravegherea unui personal specializat și a părinților.

Fiecare zi de joacă se va încheia festiv, deoarece toți  fermierii centrului comercial vor primi la sfârșitul programului o diplomă de Fermier Autorizat Era Shopping Park. 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: