Prima pagină > Cultural, Film, Utile > Jean-Claude Van Damme va juca in Expendables 2

Jean-Claude Van Damme va juca in Expendables 2

Cu distribuție spectaculoasă, Expendables 2 continuă filmările. Pe site-ul personal de Facebook, Jean Claude Van Damme își exprima acum o oră bucuria de a putea juca într-un asemenea film, care de pe acum se prevede a fi un succes, cel puțin în materie de box office.

 

Dacă anul 2012 nu ne aduce sfârșitul lumii cu siguranță ne aduce un film de excepție. Iubitorii filmelor de acțiune de pe întreg mapamondul așteaptă cu sufletul la gură noi și noi detalii despre filmul ce urmează a fi lansat anul viitor, pe 17 August.

Și pentru că au trecut momentele în care fanii puteau lua cu greu legătura cu idolii lor, Jean Claude Van Damme și-a manifestat pe pagina sa de Facebook  bucuria de a se fi întâlnit cu Sylvester Stallone, care le-a și cerut regizorilor să îi croiască lui Van Damme o ținută demnă de Expendables 2. Dar cum, pentru un mare film nu doar distribuția și costumele sunt importante, actorul de origine belgiană, trebuie să muncească mai mult și la sala de forță pentru a fi în cea mai bună formă. Iată comentariul postat de actor pe Facebook:

 

I have met with Mr. Stallone, yesterday, who has asked the designers to make a great outfit for me in the Expendables 2. As he is a smart director, he has a very good vision about my lead villain character in the movie! He also asked me to train harder and become in the best shape I can be. Well, let’s do it…

 

Cu un plot care încă nu a fost anunțat, Expendables 2 este un film în regia lui Simon West. Scenariul a fost scris de David Agosto, Ken Kaufman și Sylvester Stallone, iar dacă e să vorbim de distribuție, aceasta e chiar explozivă: Sylvester Stallone, Jean Claude Van Damme, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jet Li, sunt doar câteva din numele sonore care deja au un rol în Expendables 2.

Cert este că distribuția peliculei nu e completă, deoarece invitații de a apărea în film le-au fost lansate și actorilor John Travolta, Nicolas Cage, Donnie Yen și Tom Sizemore.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: