Prima pagină > Cultural, Eveniment, Utile > Doua mari festivaluri nationale de muzica populara invita tinerii interpreti bihoreni sa se inscrie la concurs

Doua mari festivaluri nationale de muzica populara invita tinerii interpreti bihoreni sa se inscrie la concurs

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor cheamă tinerii interpreți de muzică populară să se înscrie la două mari festivaluri naționale. Primul la care doritorii se pot înscrie este Festivalul – Concurs național de interpretare a muzicii populare românești „Felician Fărcașiu” de la Sebeș, iar cel de al doilea este Festivalul – Concurs de muzică lăutărească veche „Zavaidoc” de la Pitești.

 

Nu bine s-a încheiat festivalul-concurs „Cântă, cântă gură scumpă” de la Beiuș că, interpreții de muzică populară și lăutărească sunt invitați să își anunțe participarea la alte două festivaluri-concurs.

Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeș invită interpreții amatori de muzică tradițională românească, cu vârste cuprinse între 16 – 30 de ani, să se înscrie la festivalul de interpretare a muzicii populare românești „Felician Fărcașiu” ce se va desfășura  între 10 – 12 Noiembrie a.c. la Sebeș. Data limită a înscrierii este 10 Noiembrie 2011.

La aproximativ două săptămâni distanță, mai exact începând din 25 până în 27 Noiembrie va avea loc un al doilea festival. De această dată manifestarea artistică „Zavaidoc” organizată de Centrul Cultural Pitești se adresează tinerilor interpreți de muzică lăutărească cu vârsta minimă de 18 ani. Înscrierile se pot face până în 25 Noiembrie, inclusiv.

Cei care doresc să participe la unul sau ambele festivaluri, pot obține fișele de înscriere de la sediul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Bihor, Parcul 1 Decembrie Nr. 12 (în incinta fostei Biblioteci Județene de lângă Facultatea de Medicină și Farmacie) sau prin e-mail la adresa centrul.cultural.bihor@gmail.com. Mai multe detalii despre festivaluri și condițiile de participare pot fi obținute și la numărul de telefon 0259 413 922 .

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: