Prima pagină > Persoane disparute, Social, Utile > Alti tineri disparuti de la domiciliu: o fata de 16 ani si un baiat de 14

Alti tineri disparuti de la domiciliu: o fata de 16 ani si un baiat de 14

Copiii bihoreni nu contenesc să dispară de la domiciliu. În curând fenomenul părăsirii căminului familial va deveni un fapt obișnuit, dată fiind rata tot mai ridică a celor care pleacă de acasă. Astăzi, 21 Octombrie 2011, Poliția anunță dispariția altor doi tineri, o fată în vârstă de 16 ani și un băiat de 14 ani, ambii din Oradea.

 

Ieri, 20 Octombrie 2011, anunțam dispariția adolescentei Said Shedid Fatima, de 16 ani din Tileagd. În urma căutărilor ea a fost găsită de organele de poliție bihorene și urmează a fi încredințată familiei.

 

Astăzi, 21 Octombrie 2011, Poliția ne anunță că dată în căutare este o tânără de 16 ani din Oradea. Boka Magdalena Elisabeta a plecat de acasă pe 12 Octombrie a.c.  în jurul orei 16:00 dar nu s-a mai întors. Semnalmentele sunt înălţime 1,65 m, 50 kg., faţă rotundă, ten creol, ochii căprui, păr şaten, de lungime medie, drept, cu breton.

Detaliile referitoare la îmbrăcămintea fetei în ziua plecării de la domiciliu sunt puține, familia menționând că purta pantaloni negri din stofă şi pantofi gri din piele. Este de notat că minora nu este la prima inițiativă de părăsire a căminului, fiind de fiecare dată găsită de polițiști și reîncredințată părinților.

Cel de-al doilea copil care este în căutarea poliției, Mîndruțiu Eduard – Robert de 14 ani, este tot un„ recidivist” plecat de acasă de pe 17 Octombrie a.c. Întocmai ca și în cazul minorei Boka Magdalena Elisabeta el a mai plecat din sânul familiei, fiind găsit și reîncredințat părinților de fiecare dată.

În ziua dispariției tânărul purta pantaloni negri – sport, geacă cu fermoar alb cu negru, pantofi sport alb cu roşu, iar semnalmenetele-i sunt înălţime 1,70 m, 55 kg, faţă ovală, ten măsliniu, ochi negri, păr negru, tuns scurt fără alte semne particulare.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceşti tineri sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

se menționează într-un comunicat emis de IPJ Bihor.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: