Prima pagină > Eveniment, Social, Utile > Bucataria lui Imre bacsi – primul restaurant cu specific unguresc deschis la Era Shopping Park

Bucataria lui Imre bacsi – primul restaurant cu specific unguresc deschis la Era Shopping Park

Era Shoppink Park îi invită pe orădeni mâine, 21 Octombrie 2011, la inaugurarea celui mai nou restaurant din incinta centrului comercial, Bucătăria lui Imre bacsi. Un restaurant cu specific unguresc, unde decorul, meniul și muzica sunt 100% maghiare.

 

Într-un spațiu deschis și foarte primitor Bucătăria îi așteaptă pe gurmanzi, pofticioși și curioși cu un meniu variat, zilnic Papa Imre – proprietarul localului, dorind să le pregătească orădenilor peste 80 de feluri de mâncare tradițională ungurească.

Bucătăria tradițională maghiară este savuroasă și de aceea vreau să le ofer orădenilor un restaurant unde pot gusta adevăratele arome și bucate ungurești într-o atmosferă care va dispune pe oricine


Pentru că weekend-urile sunt destinate relaxării și petrecerilor, în fiecare seară de Vineri și Sâmbătă, pe lângă mâncărurile delicioase, cei ce vor trece pragul restaurantului se vor putea bucura de muzica live tradițională maghiară, pe care vor putea dănțui până târziu în noapte.

Ideea deschiderii unui restaurant la Era Shopping Park i-a surâs lui Papa Imre anul trecut. Atunci el a venit la Târgul de produse traditionale cu bunătățuri din carne de cal, porc, mangaliță și vită de stepă, tocmai pentru a-i cuceri pe orădeni. Un alt motiv care a contribuit semnificativ în luarea deciziei deschiderii Bucătăriei lui Imre bacsi, a fost restaurantul pe care Papa Imre îl deține în Hajduszoboszlo, și unde peste 70% din clienți sunt români.

Drept urmare, acum nu mai trebuie să mergeți până în Ungaria pentru a vă bucura de bunătățile preparate de Papa Imre deoarece, Bucătăria lui Imre bacsi este deschisă în fiecare zi de la 11:00 la 22:00, iar în weekend de la 11:00 la 24:00.

Reclame
  1. Gacril
    14 Aprilie, 2012 la 8:49 pm

    Ii un mincinos,excroc de om,la angajati nu plateste salarile,la multi oameni care au muncit pentu lor,foarte scump fata ce-a ce da!Ca si om si ca si restaurant sub orice critica.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: