Prima pagină > Persoane disparute, Social, Utile > Alte doua minore au plecat de acasa

Alte doua minore au plecat de acasa

Octombrie este luna disparițiilor în Bihor. Motivele pentru care indivizii părăsesc căminul familiei sunt variate, dar îngrijorător este faptul că tot mai mulți oameni recurg la această metodă. În comunicatul emis în data de 20 Octombrie 2011, IPJ Bihor anunță dispariția a două tinere.

 

David Renata, în vârstă de 15 ani, cu domiciliul în Oradea a plecat de acasă pe 31 August a.c. În ciuda faptului că familia nu a putut da detalii referitoare la îmbrăcămintea fetei în momentul plecării de acasă, semnalmentele ei sunt înălţime 1,60 m, 53 kg, faţă ovală, ten deschis, ochii căprui, păr şaten, lung, drept și fără alte semne particulare.

Cea de-a doua tânără, Said Shedid Fatima, în vârstă de 16 ani domiciliată în localitatea bihoreană, Tileagd, a părăsit căminul familiei pe 18 Octombrie a.c. în jurul orei 06:15.  Este de menționat că tânăra a mai obișnuit să plece de acasă în numeroase rânduri, revenind de fiecare dată în decurs de câteva zile.

În ziua dispariției minora purta blugi albaştri, bluză albă, geacă scurtă tricotată de culoare gri, cu blăniţă la gât, pantofi sport negri sau roz, iar semnalmentele-i sunt înălţime 1,65 m, constituţie astenică, greutate 50 kg, ochi căprui, ten măsliniu, faţa ovală, păr lung brunet fără alte semne distinctive.

 

112 este numărul de telefon netaxabil, la care sunteți rugați să sunați în cazul în care puteți oferi informații despre persoanele căutate.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: