Prima pagină > Eveniment, Social, Utile > Targ de produse traditionale in acest weekend la Era Shopping Park

Targ de produse traditionale in acest weekend la Era Shopping Park

După vorba cântecului: vine toamna bine-mi pare, avem produse tradiționale, Era Shopping Park invită orădenii cu mic cu mare să ia parte la Târgul de produse tradiționale. Vă așteaptă bucate alese și cel mai important 100% bio!

 

Orădeni gurmanzi și pretențioși păzea! Era Shopping Park vă asaltează în weekendul 22 – 23 Octombrie 2011 cu produse tradiționale, 100% bio pentru toți și pentru toate. Fie că vreți să cumpărați fructe sau legume, murături, paste făinoase, zacuscă, lactate, pâine, ulei natural, dulciuri sau ceaiuri sănătoase din plante, Era Park este locul unde trebuie să ajungeți.

Peste 30 de producători și comercianți din Bihor și Arad se reunesc în cele două zile de târg sub cupola centrului comercial, pentru a vă umple cămările cu produse tradiționale, gustoase și naturale.

Evenimentul este deosebit de periculos cu atât mai mult cu cât sărmăluțele, țuica sau vinul vă vor ademeni încă de la intrare. În ciuda tentațiilor mari și a serioasei amenințări adresată dietei, trebuie să vă faceți timp să ajungeți într-una din cele două zile la târg cu atât mai mult cu cât tocmelile se vor putea face de  la 10:00 dimineață la 10:00 seara.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: