Prima pagină > Persoane disparute, Social, Utile > Doi oradeni sunt dati disparuti de la domiciliu

Doi oradeni sunt dati disparuti de la domiciliu

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor anunță dispariția altor doi bihoreni. De această dată căutați de poliție sunt doi bărbați, unul în vârstă de 66 de ani iar un altul de 34 de ani, ambii domiciliați în Oradea.

 

Lazăr Vasile, în vârstă de 66 de ani din Oradea, nu este la prima părăsire a domiciliului, obișnuind să plece de acasa dar să revină în decurs de câteva zile. De această dată însă vârsnicul a părăsit căminul familiei pe 5 Octombrie a.c. în jurul orei 16:00 și nu s-a mai întors.

Semnalmentele sunt: înălţime 1,70 cm, 70 kg, constituţie astenică, faţă ovală, ten deschis, ochii căprui, păr cărunt, drept, tuns scurt, are doar doi premolari pe maxilarul inferior.

În ziua dispariției bătrânul era îmbrăcat cu trening din bumbac albastru deschis, geacă din piele ecologică cu stropi ruginii, bocanci negri, cu şiret, tot din piele ecologică.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cea de-a doua persoană căutată de organele de poliție, Szabo Carol, cu domiciliul în Oradea, în vârstă de 34 de ani, a dispărut de la domiciliu în data de 15 Octombrie în jurul orei 20:00. Și acesta din urmă a mai avut tentative de părăsire a căminului, revenind de fiecare dată după câteva zile.

Semnalmentele bărbatului sunt: înălţime 1,75 cm, 85 – 90 kg, faţă ovală, ten deschis, ochi albaştri, păr şaten, ondulat, tuns scurt, fără semnalmente particulare.

În ziua dispariției Szabo Carol purta geacă bej, din bumbac, bluză roşie, pantofi sport negri și ceas cu curea din piele de culoare maro.

 

În cazul în care puteți oferi informații despre persoanele căutate sunteți rugați să apelați numărul gratuit 112 sau să vă adresați celei mai apropiate unități de Poliție.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: