Prima pagină > Sanatate, Social, Utile > Miercuri, problemele de infertilitate sunt discutate la Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai”

Miercuri, problemele de infertilitate sunt discutate la Biblioteca Judeteana „Gheorghe Sincai”

Societatea noastră se confruntă cu tot mai multe probleme majore de sănătate, una dintre acestea fiind infertilitatea. În termeni medicali infertilitatea este definită ca și incapacitatea de a concepe; dar lipsa de fertilitate apare nu doar la femei ci și la bărbați.

 

Într-o eră în care inclusiv hrana a ajuns să fie produsă artificial, omul încă nu a reușit să pună punct problemei infertilității. Este un subiect care ajunge deopotrivă să unească sau să destrame căsnicii, cu atât mai mult cu cât ea nu ține cont de vârstă sau sex.

În ajutorul acestor cupluri, care încă nu au fost binecuvântați cu naștere de prunci, dar și spre informarea bihorenilor cu privire la ce înseamnă și ce implică problemele infertilității, Centrul de Informare Comunitar și Fundația SOS Infertilitatea, organizează Miercuri, 19 Octombrie 2011, începând cu orele 17:00 la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea, cea de-a doua întâlnire a Grupului de suport pentru cuplurile și familiile infertile.

Acțiunea zilei de Miercuri va fi coordonată de Alin Crețu, psiholog doctorand și moderată de Doina Rusneac, bibliotecară la Centrul de Informare Comunitar și voluntară a centrului SOS Infertilitatea. La întâlnire sunt invitați să ia parte toți cei interesați, intrarea fiind liberă.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: