Prima pagină > Cultural, Eveniment, Lansare Carte > Ioan F. Pop lanseaza: Poemele absentei si Taceri de la margine

Ioan F. Pop lanseaza: Poemele absentei si Taceri de la margine

Vineri, 14 Octombrie 2011, este o zi importantă pentru calendarul creștin ortodox dar și pentru condeierul Ioan F. Pop. Mâine, la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai”, scriitorul își lansează cele două cărți apărute în acest an, Poemele absenței și Tăceri de la margine.

 

Toamna nu se numără doar bobocii ci și operele ce au fost scoase în decursul anului dar care nu au avut încă plăcerea de a fi prezentate publicului orădean. Drept urmare, mâine 14 Octombrie 2011, începând cu ora 16:45, Ioan F. Pop lansează în Sala Amfiteatru a Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai” din Oradea, cele două cărți apărute anul acesta.

Prima scriere, Poemele absenței, a cunoscut lumina tiparului sub egida editurii Dacia XXI de la Cluj Napoca, în timp ce a doua lucrare, o carte de studii și eseuri, supranumită Tăceri de la margine a fost editată de Galaxia Gutenberg şi Dacia XXI.

 

Ioan F. Pop s-a născut pe 4 Ianuarie 1959, în satul Valcău din județul Sălaj, este doctor în filosofie, licențiat al Universității din Cluj, cu stagii de cercetare la Roma și Paris. Debutul literar, cu poeme, l-a cunoscut în revista „Familia” din anul 1984, în timp ce debutul editorial a fost marcat de romanul „Pedale de hîrtie”, publicat în 1994 la editura Dacia.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: