Prima pagină > Cultural, Eveniment, Lansare Carte > Cenaclul de la Biblioteca isi reia activitatea

Cenaclul de la Biblioteca isi reia activitatea

Anul acesta am avut o Toamnă orădeană plină de activități, concerte și aniversări, parcă mai bogată ca niciodată. Cel puțin organizatorii au încercat să împace toate gusturile, dar cum mâine este 12 Octombrie iar festivitățile se vor încheia, o liniște și un mare semn de întrebare apare: ce urmează? După atâta fast și voie bună trebuie să ni se pregătească ceva, dacă nu la fel de bun poate și mai bun. Și iată că întrebarea noastră primește răspuns. Dragi iubitori ai literaturii, de mâine 12 Octombrie 2011, Cenaclul de la Bibliotecă își reia activitatea.

 

După o vară toridă și multe așteptări, mâine 12 Octombrie 2011, începând cu ora 16:45, Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea găzduiește prima ediție de toamnă a Cenaclului de la Bibliotecă. 

Și ca să suplinească pauza estivală, activitatea se dorește a începe în forță cu o lecturi alease, cei dornici și îndrăzneți fiind invitați să pășească în fața auditoriului cu câte un fragment, creație proprie sau parte a unei opere preferate, care să bucure papilele literare ale asistenței.

Prima întâlnire a programului literar va păstra un moment de reculegere în memoria celui care a fost Corneliu Crăciun, iar mai apoi după ora 18:00 pașii literaților se vor îndrepta către Baroul Bihor unde, la ora 18:30, George Roca lansează un nou volum.

 

Activitatea cenaclului va fi moderată, ca de fiecare dată, de același, Dan Horia Popescu.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: