Prima pagină > Cultural, Eveniment > Incep preselectiile pentru festivalul concurs eurogional „Gheorghe David”

Incep preselectiile pentru festivalul concurs eurogional „Gheorghe David”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor organizează, în data de 18 și 19 Octombrie 2011, preselecțiile pentru Festivalul – concurs Euroregional „Gheorghe David”. Un eveniment cultural care se adresează soliștilor de muzică ușoară, cultă și populară ce va avea loc în Ungaria, la Debrecen. 

 

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor invită toți tinerii cu vârste cuprinse între 17 – 30 de ani, interpreți de muzică ușoară, cultă și populară să se prezinte la preselecțiile organizate, după cum urmează:

În data de 18 Octombrie la teatrul Arcadia, începând cu orele 18:00, sunt așteptați soliștii de muzică cultă și ușoară. Participanții la secțiunea muzică cultă vor trebui în mod obligatoriu să se prezinte în fața juriului cu o piesă (arie, lied, etc) cu acompaniament de pian, în timp ce competitorii secțiunii muzică ușoară vor trebui să interpreteze o piesă din repertoriul național sau internațional.

Pe 21 Octombrie 2011, la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor (Piaţa 1 Decembrie Nr. 12), începând cu orele 18:00, sunt așteptați la preselecții soliștii de muzică populară, repertoriul lor trebuind să fie compus dintr-o doină și un cântec de joc.

 

Cei care vor fi selectați se vor alătura lotului de soliști care vor urca pe scena festivalului euroregional „Gheorghe David” ce va avea loc pe 19 Noiembrie a.c., la Debrecen. Mai multe informații referitoare la concurs și preselecții pot fi obținute la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Bihor – Piața 1 Decembrie Nr. 12, prin telefon la 0259/413.922 respectiv 0723/753.288  sau prin e-mail la adresa:  centrul.cultural.bihor@gmail.com

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: