Prima pagină > Intrerupere Apa > Fara apa potabila timp de doua nopti

Fara apa potabila timp de doua nopti

Compania de Apă Oradea S.A. sistează timp de două nopţi livrarea apei potabile consumatorilor de pe malul stâng al Crişului Repede. Acţiunea este determinată de lucrările de spălare programată a magistralelor.

 

Venirea iernii cere multe sacrificii din partea locuitorilor Oradiei. Dacă pe parcursul verii s-au făcut reparaţii şi racordări, iată ca a venit momentul spălării programate a magistralelor. Este o operaţiune care se va efectua şi cu ajutorul hidranţilor de incendiu, drept urmare Compania de Apă roagă utilizatorii să nu intervină la hidranţii stradali prin care se efectuează  spălările.

 

Aşadar, în cursul nopţii de Marţi spre Miercuri, 11/12 Octombrie 2011 şi în cursul nopţii de Miercuri spre Joi, 12/13 Octombrie 2011 va fi întreruptă total livrarea apei potabile între orele 22:00 – 6:00, cetăţenilor de pe malul stâng al Crişului Repede.

 

Consumatorii sunt rugaţi să îşi asigure rezervele necesare de apă, iar dacă la reluarea alimentăriise observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, să sune la dispeceratul central al Companiei de Apă Oradea, telefon 0259 430 928 sau 0359 410 203. Mai multe informaţii AICI.

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: