Prima pagină > Cultural, Eveniment, Lansare Carte > Stelian Tanase in vizita la Oradea

Stelian Tanase in vizita la Oradea

Miercuri, 5 Octombrie 2011, Stelian Tănase poposește la Oradea. Vizita va fi încununată de o lansare de carte și o conferință în Sala Mare a Primăriei Oradea.

 

„Conferințele Academiei Civice – 2011”, proiectul Fundației Academia Civică Bihor în colaborare cu Primăria Oradea și Revista „Familia”, îl aduc în orașul de pe Crișul Repede pe Stelian Tănase. Vizita la Oradea prilejuiește lansarea volumului „Moartea unui dansator de tango”, apărut la Editura Trei în decursul acestui an. Un roman în care evoluează artiști de varieteu, prostituate, gangsteri, având toate ingredientele unui bestseller, care-ți rămân în minte mult timp după ce ai terminat lecturarea cărții. Lansarea, comentariile și autografele vor fi acordate începând cu ora 15:00 la librăria „Mircea Eliade” str. Republicii nr. 5 (Librăria Humanitas).

 

„Elite și societate în tranziția din România” este titlul conferinței pe care Stelian Tănăse o va susține, începând cu ora 16:30, în Sala Mare a Primăriei și la care publicul doritor să dialogheze cu autorul este așteptat cu porțile deschise.

 

Stelian Tănase este scriitor, eseist, istoric, politolog, publicist, scenarist, regizor și analist politic. S-a născut în 1952, iar în 1977 a absolvit cursurile Facultății de Filosofie din cadrul Universității București. A fost un membru activ al revoluției, iar în 1992 a devenit deputat al Parlamentului României. În prezent el activează în cadrul televiziunii Realitatea, fiind realizatorul emisiunilor 3 x 3 respectiv Tănase și Dinescu. Mai multe informații AICI.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: