Prima pagină > Cultural, Eveniment > Lecturile urbane poposesc sambata la Oradea

Lecturile urbane poposesc sambata la Oradea

Lecturile urbane lansează orădenilor, sâmbătă 1 Octombrie 2011, începând cu ora 18:00 o nouă provocare. O seară special dedicată plăcerilor literare,  ce va avea loc la Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea.

 

Aflat la a patra ediție, proiectul  Lecturilor Urbane poposește în acest sfârșit de săptămână la Oradea. Desfășurarea evenimentului nu este întâmplătoare, tocmai de aceea va și deschide „Noaptea bibliotecilor” din cadrul Bibliotecii Județene „Gheorghe Șincai”.

„Lecturi urbane” este un program de implicare socială iar menirea sa este aceea de a stimulara lectura în spațiile publice dar și o metodă de a contura o societate mai bună. Inițiativa campaniei aparține voluntarilor comunității Civika și este parte a operațiunii de a face spațiile publice mai prietenoase, mai accesibile prin însăși crearea de povești.

 

Credem că România se poate transforma prin lectură şi vom face toate eforturile în lungul maraton Lecturi Urbane pentru a creşte numărul celor care citesc şi a trezi interesul pentru carte în rândul tinerilor.

se menționează într-un comunicat semnat Lecturi Urbane.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu