Prima pagină > Cultural > Biblioteca Județeană prezintă: Noaptea bibliotecilor

Biblioteca Județeană prezintă: Noaptea bibliotecilor

Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” din Oradea invită publicul orădean la prima ediție a evenimentului  cultural național „Noaptea bibliotecilor”.  O inițiativă inedită ce va avea loc pe 1 Octombrie a.c. între orele 18:00 – 24:00, la care participă 32 de biblioteci din țară și București.

 

Oradea din punct de vedere cultural se deschide tot mai mult. Drept dovadă stă Toamna orădeană care aduce pe scena teatrelor noastre nume mari ale dramaturgiei românești, în timp ce Biblioteca Județeană „Gheorghe Șincai” face un pas important și participă la Noaptea bibliotecilor. Este o provocare pe care instituția o lansează dar și un mijloc de a le readuce aminte orădenilor și nu numai, importanța și plăcerea lecturii.

Biblioteca a pregătit și un program special celor care, în seara zilei de sâmbătă, îi vor fi alături. Astfel îi ispitește pe invitați cu vernisaje de pictură, concerte, prezentări de carte veche, standuri ale editurilor orădene, conferințe pe tema cărților, dar și  activități special concepute pentru a-i încânta pe cei mici.

 

 

Tot ce trebuie să știți este că, în cadrul nopții bibliotecilor, abonamentele la bibliotecă vor fi gratuite tuturor  doritorilor, iar în cazul în care returnarea cărților se face cu întârziere, nu veți fi penalizați. Mai multe informații AICI.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: